Події

Поліція перевіряє кілька версій причин пожежі на сміттєзвалищі у Житомирі

4 April 2017, 10:51

Серед версій причин, з яких ввечері 3 квітня сталася пожежа на Житомирському полігоні твердих побутових відходів, поліція області розглядає, зокрема, підпал і самозаймання.

Про це у коментарі Житомир.info розповіла керівник прес-служби головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

«На даний час перевіряється кілька версій. У тому числі й щодо підпалу, у тому числі й щодо самозагоряння. Також перевіряється інформація і про двох молодиків, яких бачив охоронець полігону», – прокоментувала Алла Ващенко.

Водночас у прес-службі управління ДСНС в Житомирській області уточнили, що пожежу вдалося ліквідувати вночі – о 00:00.

«Пожежа сталася на площі 200 кв. м. Працювало дві пожежних машини. По місту Житомиру та Житомирському районі завжди виїжджає дві машини. О 20:00 надійшло повідомлення про пожежу, а о 00:00 вже була передана інформація про її ліквідацію пожежі», – прокоментувала начальник відділу агітаційно-пропагандистської роботи центру забезпечення діяльності управління ДСНС в Житомирській області Ірина Романюк.

Якими є реальні наслідки пожежі на сміттєзвалищі у Житомирі, дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, 3 квітня ввечері на Житомирському полігоні твердих побутових відходів сталася пожежа. Близько 21:00 у міській раді прозвітували, що пожежа локалізована. Директор КАТП-0628, на балансі якого знаходиться сміттєзвалище, припускає, що причиною пожежі є умисний підпал.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі