Влада

Після Польщі мер Житомира летить до Туреччини, привід той самий - автобуси

4 April 2017, 18:03

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин у Туреччині обговорить комерційні пропозиції з представниками трьох компаній-виробників міських автобусів.

Про це 4 квітня повідомила прес-служба Житомирської міської ради. 

Робочі зустрічі пройдуть у Стамбулі 5 квітня.

«Сергій Сухомлин зустрінеться з представниками компаній Otokar, ISUZU та Karsan. Загалом міська влада планує закупити близько 100 міських автобусів. Також ведуться переговори з китайцями щодо закупівлі електробусів та їх зборки на базі Житомирського трамвайно-тролейбусного управління», - інформує мерія.

Нагадаємо, в січні 2017 року китайські інвестори приїжджали подивитися, чи можна на базі Житомирського ТТУ робити електробуси. Тоді влада міста домовилася про поставку в Житомира кількох одиниць для апробації їх у тестовому режимі.

В інтерв’ю Житомир.info Сухомлин розповідав про тролейбуси з автономним ходом, які зможуть рухатися з опущеними тролеями вулицями, де немає тролейбусної мережі. У перші місяці проїзд у них мер обіцяв зробити безкоштовним.

Як повідомляв Житомир.info, 22 березня 2017 мер Житомира та його заступник поїхали на виставку транспорту в Польщу, після якої Сухомлин заявив, що чекає пропозицій від виробників  щодо знижки на закупівлю автобусів.

Автобус марки Karsan:

Автобус марки Otokar

Автобус марки ISUZU. Усі фото міськради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі