Події

Житомирські прикордонники виявили підпільну нарколабораторію та затримали браконьєра, який наловив риби на 8 тис. грн

6 April 2017, 15:47

Службові собаки допомогли прикордонникам Житомирського загону виявити нарколабораторію у прикордонні та наркотичні засоби в пункті пропуску.

Про це 6 квітня Житомир.info повідомив відділ з питань взаємодії зі ЗМІ адміністрації Державної прикордонної служби України.

«У рамках взаємодії з представниками Національної поліції прикордонники Житомирського загону із залученням спеціальних службових собак під час санкціонованого обшуку помешкання в місті Овруч Житомирської області виявили підпільну міні-нарколабораторію. Під час подальшої перевірки в приміщені правоохоронцями виявлено речовину білого кольору, каністри з рідиною невідомого походження, пістолет з 4 набоями та 2 арбалети без стріл», - інформує відділ.

За інформацією Держприкордонслужби, виявлені засоби та предмети вилучили представники Національної поліції, проводяться подальші слідчі заходи.

Разом з тим прес-служба Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України повідомила Житомир.info, що 5 квітня прикордонники Житомирського загону виявили у Київській області браконьєра з уловом риби на 8 тисяч гривень.

«Учора прикордонниками Житомирського загону на ділянці відповідальності спільно з представниками поліції в районі південної околиці  населеного пункту Лапутьки, що на Київщині, на березі річки Тетерів виявлено та затримано громадянина України без документів, що займався незаконним виловом рибних ресурсів. В ході огляду місця правопорушення було виявлено три сітки по 50 метрів та улов риби: судак, щука, карась, лин, плоскирка, краснопір, лящ, окунь. Орієнтована сума збитків завдана державі складає майже 8 тисяч гривень», - поінформували прикордонники 6 квітня.

Вони передали рибу та знаряддя вилову співробітникам поліції для проведення слідчих дій.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно житомирські рибалки випустили у річку 250 кг коропів, а в Бердичеві браконьєр, який уночі перевозив 6 мішків риби й раків, попався на порушенні правил дорожнього руху.

Фото прес-служби Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі