Влада

На святкування Дня Європи у Житомирі планують витратити майже мільйон, але кошторис ще будуть погоджувати

20 April 2017, 12:12

Чи треба виділяти на святкування Дня Європи з бюджету Житомира майже мільйон гривень – таке питання задала на позачерговій сесії міської ради 20 квітня депутат від Радикальної партії Ірина Ярмоленко під час розгляду питання про внесення змін до Комплексної цільової програми розвитку культури міста Житомира.

Ярмоленко зазначила, що на День Незалежності в Житомирі витрачають значно менше коштів, і чи варто витрачати 950 тис. грн на святкування, коли в країні йде війна.

«Сьогодні о другій годині проводимо штаб з підготовки до Дня Європи, запрошуємо всіх бажаючих, будемо розподіляти гроші», - закликав депутатів мер Сергій Сухомлин.

Він також нагадав про кошти та допомогу, які надають Житомиру інші країни, і закликав гідно зустріти іноземні делегації та колективи, які приїдуть наприкінці травня до Житомира, щоб разом відсвяткувати День Європи. Депутати говорили про те, що можна зекономити кошти, залучивши приватних підприємців, які можуть надати певні послуги з прийому іноземних делегацій.

«Після проведення штабу провести засідання комісії з питань бюджету і погодити кошторис проведення Дня Європи», - таку пропозицію поставив на голосування мер Житомира. Депутати її підтримали та проголосували за проект рішення «в цілому».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі