Місто

Біля Житомирського райсуду екс-директора Бердичівського медколеджу зустрічали плакатами

4 May 2017, 15:09

4 травня в Житомирському районному суді о 15.00 почалося чергове судове засідання за позовом Володимира Клименюка до Житомирської обласної ради.

«Клименюка в тюрму» - такими гаслами біля суду колишнього директора Бердичівського медичного коледжу зустріли кілька десятків активістів. Молоді люди кажуть, що вони не є студентами медколеджу, але виступають проти скандального директора, який прагне поновитися на посаді. Є також матері студентів різних навчальних закладів, які прийшли в суд, бо вважають, що безкарність Клименюка може бути показовою для інших керівників. Кажуть, що бояться за своїх дітей.

Володимир Клименюк традиційно прийшов зі своєю групою підтримки – жінками, яки працюють у Бердичівському медичному коледжі.

Детальніше дивіться  у сюжеті

Нагадаємо, ухвалою Житомирського районного суду від 13 квітня  зупинена дія рішення сесії обласної ради від 6 квітня цього року про дострокове розірвання контракту з директором Бердичівського медичного коледжу Володимиром Клименюком.

Клименюк з "групою підтримки"

Як повідомляв Житомир.info, перед голосуванням на звільнення скандального директора Бердичівського медколеджу екс-голова облради Анжеліка Лабунська сказала, Клименюк може поновитися на посаді за рішенням суду і фракція ВО «Батьківщина» за його звільнення голосувати не буде. 12 квітня голова Житомирської облради підписав розпорядження про призначення Валентини Копетчук в.о. директора Бердичівського медичного коледжу. На брифінгу 19 квітня перший заступник голови облради Сергій Крамаренко коментував дії звільненого керівника медколеджу та повідомив, що «на сьогодні рішення судів, які б обмежували права обласної ради не існує».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі