Місто

1 червня у Житомирі на Київській запрацюють нові зупинки громадського транспорту, - Ткачук

24 May 2017, 10:47

У перший день літа в Житомирі на вулиці Київській запрацюють три нові зупинки, а старі (біля кінотеатру  «Україна» та біля Свято-Михайлівського собору) скасують.

Про це Житомир.info повідомив заступник мера Дмитро Ткачук.

«Перенесені зупинки запустимо 1 червня, вже висять знаки і на них дата. А старі зупинки перестануть функціонувати», - розповів Ткачук.

За його словами, дві зупинки – Київська, 8 (біля скандальної білянки Київська,6) та Київська,20 (біля «Укртелекому») замість однієї (напроти кінотеатру «Україна») зроблені для зручності пасажирів, які їдуть у бік Крошні.

«Зупинка біля Михайлівської церкви по задуму переносилася до «Укртелекому» у зв’язку зі складністю пішохідного переходу, перехрестя, світлофорів і так далі. Але є нюанс, що деякий транспорт рухаючись по вулиці Театральній потім рухається в напрямку Крошні і повертає, і найближча зупинка після телецентру вже аж за магазином «Природа», розрив доволі великий. Тому було прийняте рішення облаштувати зупинку в районі майбутнього скверу Небесної сотні», - пояснив заступник мера.

Він уточнив, що маршрутки після введення в дію нових зупинок зможуть зупинятися на Київській, 8.

Дмитро Ткачук також повідомив, що після того, як запрацюють нові зупинки, скасують нерегульований пішохідний перехід напроти кінотеатру «Україна» - приберуть відповідні знаки.

Як повідомляв Житомир.info, нові зупинки на Київській почали встановлювати в жовтні минулого року.

Нова зупинка тролейбусів і маршруток на вул.Київська,8

Нова зупинка на вул.Київська, 20

Нова зупинка вул.Київська, 17

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі