Влада

Новий начальник управління охорони здоров’я Житомирської ОДА розповів про можливих заступників

15 June 2017, 17:52

За результатами конкурсу та розпорядження голови облдержадміністрації Ігоря Гундича від 25 травня 2017 року начальником управління охорони здоров’я облдержадміністрації призначено Миколу Суслика.

Від прес-центру УОЗ інтерв’ю з новопризначеним начальником управління охорони здоров’я облдержадміністрації провела Емма Будник.

Одне з питань, яке інтерв'юер задала новому начальнику управління охорони здоров’я Житомирської ОДА, стосувалося нових призначень в команді.

Чи сформована на сьогоднішній день команда управління, на яку Ви можете розраховувати у повній мірі? Чи будуть нові призначення?

Вважаю, що в цілому команда управління охорони здоров’я облдержадміністрації вже сформована. Колектив злагоджений, працівники відповідальні. Зрозуміло, що окремі моменти ще будуть узгоджуватися та удосконалюватися. Сподіваюся, що управлінці нормально сприйняли нового керівника, я поважаю кожного із них, тож попереду велика відповідальна робота.

Нових посад в УОЗ не планується. Щодо заступника, то можливо на роботу повинен повернутися колишній заступник Сергій Володимирович Бондарчук, який наразі очолює Коростишівську районну раду. Це відповідає діючому законодавству. Разом з тим триває процес створення об’єднаних територіальних громад. Можливо, Сергій Володимирович захоче очолити одну із них. Тоді будемо думати про іншу кандидатуру заступника начальника управління.

Повністю інтерв’ю з начальником управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації Миколою Сусликом читайте тут

Нагадаємо, заступник начальника управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації, представник від ВО «Свобода» Сергій Бондарчук, 25 листопада 2015 року був обраний головою Коростишівської районної ради.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2014 року Сергій Бондарчук був призначений на посаду радника сектору впровадження економічних реформ патронатної служби голови Житомирської облдержадміністрації. У червні 2014 року переведений на посаду заступника директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації. У 2015 році в Сергія Бондарчука виникав конфлікт з колишнім губернатором Сергієм Машковським, який пропонував йому звільнити посаду заступника.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі