Влада

Мер Житомира пообіцяв квартиру родині загиблого в АТО Юрія Возного, - нардеп Геращенко (доповнено)

30 June 2017, 14:48

Мер Житомира пообіцяв надати квартиру родині загиблого в АТО полковника Юрія Возного.

Про це 30 червня на своїй сторінці у фейсбук повідомила народний депутат Ірина Геращенко (фракція БПП).

«В Житомирі прощаються з Юрієм Возним. Тільки-но говорила з мером Житомира Сергієм Сухомлином, він поінформував, що місцева влада вирішила питання з житлом для родини загиблого героя, в якого залишилися малі діти. Наступного тижня родина Юрія Возного отримає квартиру», - написала Геращенко.

Згодом про виділення квартири родині загиблого полковника написав у фейсбук і сам мер Житомира.

«Наступного тижня збираємо комісію з розподілу житла для учасників АТО, яка розгляне питання виділення квартири для родини Юрія. Сподіваюся, що члени комісії та депутати міської ради одноголосно підтримають таке рішення», - пише Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, 30 червня у Києві президент Петро Порошенко попрощався з українськими воїнами, які загинули від рук терористів – полковником Головного управління розвідки Міністерства оборони Максимом Шаповалом та полковником СБУ з Житомира Юрієм Возним. Цього ж дня президент підписав указ про нагородження Юрія Возного орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Як повідомляв Житомир.info, у середу, 28 червня, у Костянтинівському районі Донецької області підірвали автомобіль із працівниками Служби безпеки України, загинув полковник з Житомира. 30 червня у Житомирі оголошений день жалоби.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі