Події

Житомирський рибоохоронний патруль провів рейд на одному з ринків області та вилучив заборонені знаряддя лову

4 July 2017, 10:41

Державними інспекторами Житомирського рибоохоронного патруля за місяць роботи вже проведено 25 рибоохоронних рейдів, за результатами яких було виявлено 65 порушень, з них 20 грубих порушень правил рибальства (ч. 4 ст. 85 КУпАП). Вилучено у бракон’єрів 135 заборонених знарядь лову і 8 човнів. Зафіксовано збитків державі на 12 тис. 252 грн.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського рибоохоронного патруля.

«2 липня 2017 року Житомирський рибоохоронний патруль провів черговий рейд на ринку одного з районних центрів. Було затримано громадянина, який продавав знаряддя лову, які заборонені Правилами любительського і спортивного рибальства, а саме рибальські сітки, виготовлені із сіткоснастевого матеріалу, та заборонені раколовки. Всього було вилучено 59 сіток, загальною довжиною 3500 м та 3 раколовки. Ринкова вартість даної продукції становить близько 8 тис. грн. На правопорушника було складено адміністративний протокол за ст. 85-1 Виготовлення, збут, зберігання чи реклама заборонених знарядь добування (збирання) об’єктів тваринного або рослинного світу. Справу направлено до місцевого суду. Правопорушнику загрожує штраф у розмірі 1 тис. 700 грн. з конфіскацією цих знарядь, матеріалів та засобів для їх виготовлення», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, за тиждень, з 7 по 14 червня 2017 року, новостворений рибоохоронний патруль провів у Житомирській області 5 рибоохоронних рейдів, під час яких зафіксував 15 грубих порушень правил рибальства.

Фото рибоохоронного патруля

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі