Влада

Сухомлин призначив свого критика редактором житомирської газети «Місто»

5 July 2017, 10:43

Мер Сергій Сухомлин призначив Віктора Шуляра директором КП «Інформаційно-видавничий центр» Житомирської міської ради, до складу якого входить міське радіо та газета «Місто».

Відповідне розпорядження Сухомлин підписав 3 липня.

«Розглянувши подання секретаря міської ради Чиж Н.М. від 26.06.2017 № 26/266, заяву Шуляра В.В., відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статті 65 Господарського кодексу України призначити з 5 липня 2017 року Шуляра Віктора Вікторовича на посаду директора комунального підприємства «Інформаційно-видавничий центр Житомирської міської ради» та укласти з ним контракт на термін з 5 липня 2017 року по 05 липня 2018 року», - йдеться у документі.

На сесії міської ради 4 липня депутат від Радикальної партії Ірина Ярмоленко просила мера пояснити це призначення.

«Звертаюся до вас, як до лобіста призначення нового редактора газети «Місто». Ця особа є редактором газети «Телетайп Тудей», яка під час виборів займалася поливанням брудом вас та Олександра Рабіновича... Навіщо вчитися, здобувати досвід, мати сертифікати, винагороди, якщо так можна отримати посаду», - запитувала Ярмоленко.

Сухомлин зауважив, що вона не захотіла працювати на цій посаді, хоч пропозиція була.

«Я півроку пропонував цю посаду всім, і вам в тому числі, бажання ні в кого не було. Може у людини з’явився шанс попрацювати на благо міста, написати правду», - пояснив Сергій Сухомлин призначення Шуляра.

В Єдиному державному реєстрі декларацій є декларація за 2016 рік кандидата на посаду директора КП «Інформаційно-видавничий центр» Віктора Шуляра, яка була подана ще 8 червня. У декларації кандидата відсутні відомості про доходи, хоча його дружина, яка працювала директором комунального підприємства «Профілактика» Житомирської міської ради, вказувала, що за минулий рік заробила 54 тис. 424 грн, зарплата її чоловіка Віктора Шуляра становила 17 тис. 519 грн. 

Нагадаємо, в лютому минулого року сайт обласної ради опублікував «офіційне кадрове повідомлення» про те, що Віктор Шуляр вже не помічник-консультант голови Житомирської облради Анжеліки Лабунської. 

Як повідомляв Житомир.info, 24 липня 2015 року була зареєстрована газета «Телетайп Тудей», редактором якої був Віктор Шуляр, а співзасновником – Андрій Федірко. Газета активно розповсюджувалася у Житомирі в період виборчої кампанії, основними об’єктами критичних публікацій були кандидат в мери Сергій Сухомлин та народний депутат Борислав Розенблат.

Ще в травні цього року на своїй сторінці у фейсбук Віктор Шуляр активно критикував мера Сергія Сухомлина, а вже за червень подібних публікацій на його сторінці знайти не вдалося

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі