Суспільство

Житомирська авіакомпанія «ЯнЕйр» запустила прямий рейс із Києва до Тель-Авіва

10 July 2017, 16:22

Житомирська авіакомпанія «ЯнЕйр» 9 червня запустила довгоочікуваний прямий рейс із Києва до Тель-Авіва. Новим сполучення до Ізраїлю летить 100 пасажирів. Серед них – і Анастасія. Дівчина зізнається: приємно здивована сервісом, запропонованим авіакомпанією.

«Нормально, Жуляни набагато ближче, аніж Бориспіль. Тут іще, що добре – багаж входить у вартість квитка. Це теж своєрідний бонус, тому що раніше тільки з ручною поклажею було», – зізнається Анастасія.

А от пані Анна ледве не проґавила свій політ. Жінка ділиться: за звичкою поїхала у Бориспіль. Врешті, зрозумівши, що переплутала аеропорти, чимдуж гайнула в Жуляни.

«Звична справа, тому що близько 20 років літаю до Тель-Авіва. Дивимось на табло, що немає і немає нашого рейсу, а потім помічаємо, що у нас три цифри, а там – чотири. Підійшли до бюро довідок і зрозуміли, що не у тому аеропорті. Швидко сіли у машину і сюди», – ділиться Анна.

До нового рейсу звикають не лише пасажири, а й стюардеси з пілотами.

«Команда у нас гарно підготувалась, святковий настрій, екіпаж готовий. Вивчили усі схеми, повторили, як працювати із пасажирами, диспетчерами», – розповідає шеф-пілот літака Михайло Скопінцев.

Представники «ЯнЕйр» розповідають: поки польоти із аеропорту «Київ» до «Бен-Гуріона» будуть здійснюватись двічі на тиждень. Однак у перспективі, авіакомпанія планує збільшити їхню кількість до чотирьох, аби пасажири могли обирати коли, як та звідки їм зручніше вилітати.

«Рейси у Тель-Авів на даний момент ми плануємо і виконуємо дві частоти, з серпня будемо виконувати три частоти і з вересня чотири частоти. Це та кількість рейсів, яку ми будемо виконувати протягом тижня з аеропорту «Київ». Також ми виконуємо дві частоти із Одеси на Тель-Авів, там також плануємо збільшити до чотирьох частот, аби люди могли обирати звідки їм краще летіти з Одеси чи з Києва», – каже комерційний директор авіакомпанії ООО «ЯнЕйр» ЛТД Тарас Стригуненко.

Вартість квитка залежить від класу обслуговування, який обере пасажир. Будь то економ, бізнес-клас, ба навіть крісла підвищеної комфортності. У будь-якому випадку, запевняють представники «ЯнЕйр», ціна на квитки доступна – від 220 доларів. До того ж, у вартість квитка входить до 20 кг багажу та повноцінне бортове харчування.

«Авіакомпанія «ЯнЕйр» – це єдина на даний момент українська авіакомпанія, яка забезпечує пасажирів безкоштовним харчуванням під час польотів. Це не бутерброди, не горіхи та снеки, а повноцінне гаряче харчування. У вартість білетів у нас входить 13 кг зареєстрованого багажу та 7 кг ручної поклажі», – говорить Тарас Стригуненко.

Окрім цього, зауважує президент авіакомпанії Олексій Янчук, для жителів Житомирщини підготували спеціальну пропозицію знижок на авіаквитки.

«Це вперше за всю історію сучасної України житомирська компанія розпочала польоти із київського аеропорту. Відповідно, для жителів Житомира та області при пред’явленні прописки, приналежності до області, ми будемо пропонувати спеціальні ціни. З радістю будемо зустрічати наших земляків на рейсах компанії «ЯнЕйр», – зазначає президент авіакомпанії ООО «ЯнЕйр» ЛТД Олексій Янчук.

Так як безпека та відповідність міжнародним стандартам авіаперевізок для «ЯнЕйр» є не просто словами, президент авіакомпанії Олексій Янчук перед вильотом, особисто перевіряє готовність літака та команди до польоту. Зрештою, посадка на борт завершується, кілька хвилин і літак здіймається у повітря. І вже за три години українських пасажирів зустрічатиме сонячний Тель-Авів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі