Місто

Житомирський виконком знову розглядатиме питання про цілодобовий режим роботи магазинів «АТБ»

12 July 2017, 10:51

Житомирський міськвиконком планує надати дозвіл на роботу у нічний час п’яти суб’єктам господарювання, серед яких два магазини «АТБ», кафе у гідропарку та на Михайлівській.

Відповідний проект рішення виконкому 11 липня опублікований на сайті міської ради.

«Розглянувши інформаційні листи-заяви суб’єктів господарської діяльності, відповідно до ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.06.2006  № 833 (зі змінами та доповненнями), Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства, затверджених наказом Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України від 24.07.2002 № 219 (зі змінами та доповненнями) та на виконання рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради  від 16.10.2013 № 491 «Про затвердження Положення про порядок встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг на території м. Житомира», виконавчий комітет міської ради вирішив встановити режим роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг в нічний час на території м. Житомира згідно з додатком», - зазначається у проекті рішення.

 

Як повідомляв Житомир.info, питання про цілодобовий режим роботи двох магазинів «АТБ» біля Житнього ринку та на Покровській вже розглядали на засідання міськвиконкому 7 червня: члени виконкому не погодили встановлення цілодобового режиму роботи магазинам, які належать ТОВ «АТБ-Маркет», і хотіли поспілкуватися з керівником.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі