Влада

Житомирський виконком хоче поспілкуватися з представником магазинів «АТБ», які планують працювати цілодобово

7 June 2017, 12:54

Члени виконкому не погодили встановлення цілодобового режиму роботи магазинам, які належать ТОВ «АТБ-Маркет».

Таке рішення було прийняте на засіданні міськвиконкому 7 червня під час розгляду додаткового питання про встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг в нічний час на території м. Житомира.

До магазинів були претензії з приводу прибирання території, зокрема, інспекція з благоустрою з магазином на вул. Житній ринок вже чотири місяці не може укласти угоду на прибирання території.

«Дуже поважна компанія, не хочемо, щоб вони сприймали Житомир як місто, яке не дає розвитку бізнесу. Але треба мати повагу, пропоную запросити керівника на засідання виконкому, щоб він дав пояснення», - сказав Руслан Годований.

Члени виконкому проголосували за виключення з проекту рішення трьох пунктів, які стосуються магазинів «АТБ», та відмовили у встановленні цілодобового режиму магазину в новобудові на вул. Покровська, 99Д. Крім того, виконком зауважив на звернення поліції щодо скарги мешканців та відмовив у цілодобовій роботі «лотерейному» закладу «Золота підкова» і магазину-кафе «Три таракана», яке вбудоване в багатоповерхівці за адресою вул. Велика Бердичівська, 45.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі