Події

У Житомирі біля апеляційного суду замінували автомобіль «автомайданівця»

13 July 2017, 13:07

У Житомирі на вул.Ріхтера (колишня вул.1 Травня) 13 липня замінували автомобіль.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«Автомобіль Mercedes належить активісту «Рух Автомайдан Житомир» Владиславу Горновичу. Після суду активісти вийшли з приміщення і планували сідати в машину, але побачили гранату, яка була прикріплена до дверцят автомобіля. Зразу ж викликали поліцію і вибухотехніків. З приміщення, біля якого стоїть автомобіль, евакуювали людей, поліцейські перекрили частину вулиці Ріхтера», - передає журналіст Житомир.info з місця події.

Раніше у соцмережах повідомляли, що 13 липня о 10.00 відбудеться чергове засідання апеляційного суду Житомирської області щодо скасування акту землекористування для ТВЦ «Олеся» по Київський, 6.

Детальніше дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, в жовтні 2014 року на сесії Житомирської міськради депутати проголосували за повернення 0,4 га по вул.Київська, 6 у власність міста, але судові позови тих, хто хотів побудувати  магазин «АТБ», це не зупинило. 28 лютого цього року Корлольовський районний суд постановив визнати незаконним та скасувати п. 2.5 рішення 17 сесії 21 скликання Житомирської міської ради від 26 лютого 1993 року про надання в користування ТВЦ «Олеся» земельної ділянки по вул. Київській,6 у м. Житомирі площею 0,4  Представники ТВЦ «Олеся» оскаржили рішення суду першої інстанції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі