Події

Житомирський злодій-стрибун за 2 місяці пограбував більше 10 квартир

19 July 2017, 15:21

Житомирські поліцейські встановили причетність відомого своїм стрибком з 2 поверху домушника до 11 крадіжок з квартир та будинків.

Про це 19 липня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«10 липня житомирянка, повернувшись додому, застала в оселі злодія. Чоловік, намагаючись втекти, вистрибнув з вікна квартири на другому поверсі і серйозно травмувався. Під час досудового розслідування вказаного факту поліцейські встановили причетність молодика до ще 11 крадіжок з помешкань жителів обласного центру», - повідомляє поліція.

Також в ГУНП наводять інші приклади.

2 травня студент технологічного університету, повернувшись після кількаденних вихідних до місця проживання в обласному центрі, виявив зламаний замок у вхідних дверях та відсутність 7 тисяч гривень.

15 травня 80-річна пенсіонерка у другій половині дня відлучилась з дому по справах, а коли повернулась, побачила відкриті двері власної квартири. Із дому зникли усі заощадження жінки – 30 тисяч гривень - та ювелірні прикраси. Загалом збиток склав близько 49 тисяч гривень.

Із інших осель викрадались побутова техніка, посуд, інші вартісні речі.

«Загалом нині нами завдяки зібраним на місцях подій речовим доказам встановлено причетність 35-річного молодика до 11 крадіжок, що сталися упродовж травня-червня 2017 року в обласному центрі. В усіх випадках спосіб проникнення ідентичний»,  – розповідає начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

Досудові розслідування проводяться за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, - інформує поліція.

Як повідомляв Житомир.info, щоб не попастися господарям, житомирський злодій вистрибнув з вікна будинку на вулиці Князів Острозьких і потрапив у лікарню. Також виявилося, що 19-річний житомирянин, якого 14 липня затримали за пограбування жінки, причетний загалом до двох розбоїв та одинадцяти грабежів.

Фото - ГУНП в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі