Влада

Мер вже змінив склад робочої групи, яка розглядає питання розміщенням МАФів у Житомирі

25 July 2017, 17:54

Мер Житомира Сергій Сухомлин змінив склад робочої групи, яка розглядає питання розміщення МАФів у Житомирі.

Відповідне розпорядження Сухомлин підписав 24 липня.

«Внести зміни до розпорядження міського голови від 16.06.2017 № 476 «Про створення робочої групи», включивши до складу робочої групи з розгляду питань щодо розміщення на території міста тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності Романчука Олександра Володимировича — голову громадської організації «Житомирська асоціація суб'єктів малого та мікропідприємництва», - зазначається у документі, опублікованому на сайті міської ради.

Водночас розпорядження №476, підписане ще 16 червня, на сайті міськради й досі не оприлюднене.

У розпорядженні Житомир.info є копія документа: робочу групу з 18 людей очолює член виконкому Руслан Годований, у її складі ще п’ять членів виконкому та чотири «представники громадськості міста»: Білобровко Ігор Миколайович, Демчик Євгеній Олександрович, Поліщук Андрій Дмитровичу та Федосюк Олександр Анатолійович.

Як повідомляв Житомир.info, 15 червня жителі з вулиці Чуднівської  прийшли на виконком і розповіли, що на зупинці навпроти 95-ї бригади вночі поставили павільйон, який стоїть в двох метрах від дороги, на газоні. На засіданні виконкому ухвалили створити робочу групу, які тут же виїхала на місце розибратися в ситуації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі