Події

В Олевську розлючений чоловік стріляв по підлітках і відвідувачах кафе: є поранений

3 August 2017, 17:44

У «бурштиновому» районі Житомирської області чоловік влаштував стрілянину з потерпілим і втік. 

Про це 3 серпня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«За наявною інформацією, затриманий уночі 2 серпня здійснив кілька пострілів з травматичної зброї на вулиці та в одному з кафе м. Олевська Житомирської області. У результаті кульове поранення отримав 34-річний житель райцентру. Йому надано необхідну медичну допомогу, загрози життю немає. Розпочато кримінальне провадження», - інформує поліція.

За даними прес-служби, близько 1 ночі 30-річний чоловік поблизу місцевого футбольного стадіону кілька разів вистрелив у бік підлітків, що зібрались там. За словами затриманого, його роздратував їх шум.

Потому чоловік зайшов до кафе, розташованого неподалік, і певний час знаходився у приміщенні. Однак і там у нього виник конфлікт, під час якого він застосував пристрій для відстрілу гумових куль, поранивши одного з відвідувачів. Доки на місце події прибули викликані поліцейські та швидка медична допомога, стрілок утік.

«Правоохоронці встановили його особу та затримали того ж дня. Пояснити свої дії чоловік адекватно не може, посилаючись, що не пам’ятає через надмірне вжиття алкоголю.У нього вилучено пристрій для відстрілу гумових куль та призначено його експертизу.За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України», - повідомляє поліція.

Законодавство за такі дії передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 7 років.

Нагадаємо, нещодавно в місті Овруч Житомирської області чоловік із пістолета поцілив у 15-річну дівчину через те, що та з друзями рвала вишні з дерева на прибудинковій території.

Як повідомляв Житомир.info, 6 липня цього року в Коростенському районі 40-річний житель райцентру поконфліктував з місцевими через риболовлю та отримав кулю в живіт, а 15 липня в райцентрі Коростишів невідомі на мотоциклі розстріляли місцевого підприємця Євгенія Дідківського. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі