Влада

На звалищі в Баранівському районі затримали фуру з львівським сміттям, яка за документами їхала на Сумщину

7 August 2017, 13:38

Уранці 7 серпня на сміттєзвалищі в Баранівському районі Житомирської області затримали вантажівку із львівським сміттям.

Про це 7 серпня Житомир.info повідомила прес-служба Державної екологічної інспекції у Житомирській області.

«Сьогодні вранці в  Баранівському районі працівниками Баранівської міської ради, Державної екологічної інспекції у Житомирській області та правоохоронцями та території Баранівського сміттєзвалища виявлено спеціалізований вантажний сідловий тягач – сміттєвоз марки MAN, наповнений побутовими відходами, який прибув з міста Львів. Даному автомобілю вищезазначені працівники завадили здійснити розвантаження львівського сміття», - інформують екологи.

За їх висновками, згідно товарно-транспортної накладної від 5 серпня 2017 року сміття повинне було бути доставлено в пункт розвантаження за адресою: Сумська область, Краснопільський район, село Великий Бобрик.

У водія вантажного автомобіля відібрали пояснення та з’ясовують всі обставини справи, - йдеться в повідомленні.

Екологи відзначають, що за останні півтора роки працівниками Держекоінспекції у Житомирській області було виявлено та обстежено більше 20 місць несанкціонованого розміщення твердих побутових відходів, завезених зі Львова.

Як повідомляв Житомир.info, в червні цього року поблизу Баранівки виявили львівське сміття, фуру супроводжував легковик.

Фото Держекоінспекції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі