Влада

Поліція Житомирської області розпочала набір груп швидкого реагування

10 August 2017, 11:24

Перший етап відбору майбутніх поліцейських триватиме з 10 по 25 серпня 2017 року.

У цей період усі бажаючі можуть подати заявки, заповнивши онлайн-анкети, - розповів на  брифінгу 10 серпня заступник начальника ГУНП Житомирської області Артем Лисогор.

«Ми продовжуємо формувати команди молодих, сповнених патріотизму та бажання змінювати життя в своїй країні на краще, людей, які працюватимуть у складі груп швидкого реагування у всіх районах області. Тож запрошуємо громадян, які мають бажання служити у поліції та відповідають усім критеріям відбору, подавати заявки на участь у конкурсі», - сказав Лисогор.  

За інформацією відділу комунікації поліції Житомирської області, з 10 серпня розпочався конкурсний відбір на заміщення 29 вакантних посад: 14 інспекторів секторів реагування патрульної поліції (середній склад поліції) та 15 поліцейських секторів реагування патрульної поліції (молодший склад поліції).

Після закінчення прийому документів на кандидатів чекають наступні етапи відбору: тестування щодо загальних здібностей, проходження військово-лікарської комісії, фізичні випробовування, психологічні тести та співбесіда з поліцейською комісією.

За результатами кожного з етапів конкурсу буде сформовано рейтинг кандидатів. Найкращі за цим рейтингом будуть запрошені на службу до поліції та проходитимуть первинну підготовку працівників поліції. Майбутні поліцейські розпочнуть навчання у жовтні.

З 10 серпня для кандидатів працює служба підтримки. У разі виникнення питань при заповненні онлайн-анкети та для отримання додаткової інформації щодо конкурсу можна звертатися за телефонами: (0412) 40-71-27, (067) 412-62-28, (050) 440-82-36 або електронною поштою konkurs-police.zt@ukr.net щодня у будні з 9:00 до 17:00.

Усі бажаючі служити у лавах поліції можуть ознайомитись з вимогами до кандидатів на посади поліцейських і загальними обмеженнями щодо служби, етапами відбору, стислим змістом службових обов’язків, умовами грошового забезпечення на офіційному веб-сайті Національної поліції України https://nabir.np.gov.ua.

Як повідомляв Житомир.info, на початку 2017 року ГУ Нацполіції шукало 40 слідчих та 40 оперуповноважених.

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі