Події

Поліція через місяць затримала житомирянина, який підвозив жінку і пограбував її

11 August 2017, 15:08

11 серпня розшуківці карного розшуку ГУНП та Житомирського відділення поліції затримали жителя Житомира за підозрою у причетності до пограбування жінки, що сталося місяць тому. 

Про це 11 серпня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Заявниця розповіла, що поверталась увечері з роботи і добиралась до місця проживання через пізню пору попутним транспортом. Водій автомобіля, який згодився підвести її з околиці Житомира до села Клітчин, на півдорозі зупинився і змусив віддати речі, погрожуючи та застосовуючи фізичну силу. Відтак у руках чоловіка опинилась жіноча сумка з мобільним та ювелірні прикраси із золота, що було на заявниці: сережки, ланцюжок з підвіскою, браслет загальною вартістю до 15 тисяч гривень», - інформує поліція.

43-річну жінку нічний грабіжник залишив на узбіччі дороги, поміж селами, пригрозивши розправою, якщо комусь повідомить про цю подію. Заявниця пішки добралась до найближчих хат і звідти зателефонувала із проханням про допомогу до рідних та поліції.

«За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Ми провели низку слідчо-розшукових заходів і встановили причетність до цього діяння 36-річного житомирянина», - розповів начальник Житомирського відділення поліції Сергій Крошко.

Молодик раніше притягувався до кримінальної відповідальності за незаконні оборудки з наркотиками і лише у 2011 році востаннє звільнився з місць позбавлення волі.

Сергій Крошко розповідає: покарання відбував у Житомирській області й так і залишився тут проживати. За інформацією поліції, всі речі жінки він здав до ломбарду, виручивши за це близько 6 тисяч гривень.

Чоловік свою причетність до грабунку визнає. Під час санкціонованого обшуку у його помешканні вилучили речові докази пограбування та наркотичні засоби. Молодикові загрожує ув’язнення на термін від 4 до 6 років.

Поліцейські перевіряють можливість його причетності до інших правопорушень, - повідомляє відділ комунікації.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно житомирські копи розшукали молодиків, які пограбували чоловіка та втекли на скутері, та встановили причетність відомого своїм стрибком з 2 поверху домушника до 11 крадіжок з квартир та будинків.

Фото - ГУНП в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі