Місто

До Дня міста житомирська фірма за 1,3 млн грн покладе бруківку на Театральній

18 August 2017, 11:03

Житомирська фірма «Уют Строй» докладатиме тротуарну плитку на вулиці Театральній навпроти авіакас.

Про це стало відомо на засіданні виконкому Житомирської міської ради 18 серпня.

Так, всі 15 присутніх членів виконкому (всього їх 25) підтримали проект рішення про укладення управлінням капітального будівництва Житомирської міської ради договору підряду з ТОВ «Уют Строй» на виконання капітального ремонту тротуарів по вул. Театральній у Житомирі (від вул. Великої Бердичівської до майдану Перемоги) без проведення тендерних торгів.

Плитку покладуть до Дня міста, яке відзначатимуть з 7 по 10 вересня. Вартість робіт складе 1,3 млн грн, кошти на ремонт були виділені раніше, - доповів міський голова Сергій Сухомлин.

«Це допорогова закупівля, вона становить до 1,5 млн грн для капітального ремонту. Після судової тяганини з львівською компанією «Ві.Ай.Пі» ми вирішили доручити ремонт тротуарів житомирській фірмі, яка укладала плитку на Великій Бердичівській. Вона добре себе зарекомендувала, нас влаштовує якість роботи цієї фірми. На інші ділянки ми братимемо інші житомирські фірми», - сказав Сухомлин.

Нагадаємо, в 2016 році будівельна компанія «Уют Строй» спільно з компанією «Теплий Дім Житомир» проводила капітальний ремонт підвісного пішохідного мосту в парку відпочинку ім. Ю. Гагаріна в Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі