Влада

На кінець серпня мер Житомира скликає позачергову сесію

22 August 2017, 14:22

29 серпня о 12:00 у залі засідань Житомирської міської ради відбудеться позачергова сесія.

Розпорядження мера Житомира Серія Сухомлина про скликання сесії опубліковане на сайті мерії 22 серпня 2017 року.

«Відповідно до ст..46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати 24 (позачергову) сесію Житомирської міської ради сьомого скликання на 29 серпня 2017 року о 12:00 годині в залі засідань міської ради», - йдеться у розпорядженні.

На сесії депутати мають розглянути 13 питань, серед яких є питання: про укладання Меморандуму, присвоєння отцю Богдану Бойку звання «Почесний громадянин міста Житомира», про прийняття благодійної пожертви від ДП «Аеропорт Житомир» ТОВ «Акорд» тощо.

Як повідомляв Житомир.info, 4 липня відбулося перше пленарне засідання 23-й сесії Житомирської міськради сьомого скликання. У дворі і в приміщенні мерії з самого ранку знаходилися близько сотні поліцейських. І не дарма, адже початок сесії був спекотним. Так, люди у військовій формі провокували конфлікти і з плакатами в руках блокували трибуну. Вони вимагали від мера Житомира Сергія Сухомлина відзвітувати про виконану роботу і піти у відставку. Проте, сесія таки відбулася. За наступні кілька годин депутати встигли виділити гроші на люки для Житомирського водоканалу, на новий світлофор, який планують встановити на перехресті проспекту Незалежності та вулиці Івана Мазепи, а також передати квартири художньому керівнику капели «Орея» і пораненому АТОшнику. 5 липня на другому пленарному засіданні 23-ї сесії Житомирської міської ради депутати трьом учасникам АТО відмовили у виділенні земельних ділянок. Також секретар Житомирської міської ради Наталія Чиж звітувала за свою роботу, проведену з 1 грудня 2015 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі