Події

Начальник сектору патрульної поліції Житомира може отримати до 2 років обмеження волі через «липовий» диплом

23 August 2017, 10:45

За використання підробленого диплому житомирський поліцейський може одержати обмеження волі до двох років.

Про це інформує прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Слідчим відділом прокуратури Житомирської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо використання начальником сектору управління патрульної поліції у м. Житомирі Департаменту патрульної поліції завідомо підробленого диплому про вищу освіту. Керівник підрозділу Управління патрульної поліції підозрюється у тому, що для переведення його на вищу посаду подав до Управління Державної автомобільної інспекції УМВС України в області підроблений диплом про вищу освіту та додаток до нього», - йдеться у повідомлення.

Злочин було викрито працівниками управління внутрішньої безпеки Департаменту  внутрішньої безпеки Нацполіції України. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.4 ст.358 КК України 21.08.2017 направлено до суду для розгляду по суті.

Додатково: зазначений злочин карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Як повідомляв Житомир.info, слідчим відділом прокуратури Житомирської області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно працівника управління патрульної поліції м. Житомира Департаменту патрульної Нацполіції України, який заподіяв необережне середньої тяжкості тілесне ушкодження жителю Пулинського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі