Місто

«Кромберг енд Шуберт» встановив командний рекорд на Космічному напівмарафоні в Житомирі

12 September 2017, 15:21

Компанія «Кромберг енд Шуберт» не лише активно підтримує культурно-спортивні ініціативи в Житомирі, а й часто бере в них активну участь. Минулими вихідними більше 70 працівників підприємства взяли участь у другому Космічному напівмарафоні, який відбувся на День Житомира в центрі міста. Таке представництво може вважатися своєрідним досягненням пробігу.

Команда дівчат змагалася у Корпоративних забігах. Ще 21 людина наважилися штурмувати головну дистанцію - 21,1 кілометра. А 47 працівників змагалися на п'ятикілометрівці.

Учасники мали різний рівень підготовки, але всі у вільний від роботи час активно проводять своє дозвілля та займаються спортом. Тому не дивно, що всі благополучно фінішували, отримавши чимало задоволення та, як мінімум, встановивши власні досягнення. А головне, працівники «Кромберг енд Шуберт» показали приклад для житомирян, як потрібно бути активними, спортивними та підтримувати свою команду. 

Нагадаємо, днями працівникам заводу «Кромберг енд Шуберт Житомир» розповіли про запланований на 2018 рік проект Seat Ateca на 800 робочих місць, та повідомили про чергове підвищення зарплати.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі