Місто

У Житомирі за годину по пішохідній Михайлівській проїжджає десяток автомобілів. Фоторепортаж

15 September 2017, 14:40

Попри заборону, боларди та гранітні напівкулі автомобілі продовжують заїжджати на пішохідну Михайлівську.

15 вересня фотограф Житомир.info годину, з 12.00 до 13.00, полював на автівки, які їздити по оновленій Михайлівській.

Нагадаємо, зі сторони вулиць Київська та Велика Бердичівська встановлені боларди та гранітні півкулі, тому заїхати звідти важкувато. Але, на плитці зі сторони Київської все ж були припарковані машини. Зі сторони провулку Скорульського та вулиці Лятошинського проїзд перегороджують лише півкулі, які просто розсовують та звільняють проїзд.  

За годину на пішохідну вулицю заїхало 11 автомобілів, деякі водії просто скорочували шлях: не зупиняючись проїжджали з Лятошинського на Скорульського чи навпаки.

Також на Михайлівській стояло кілька машин майстрів, які роблять фонтан та ремонт будинку біля «Вареничної». Вантажні буси переважно привозили товар в аптеку чи в магазини.

Водій одного з легковиків, заїхавши зі сторони провулку Скорульського і побачивши, що його фотографують, здав назад і виїхав з пішохідної вулиці.

Був момент, коли одночасно на Михайлівській знаходилося кілька машин і на виїзді на вул.Лятошинського виникла «тягнучка».За годину жодного патрульного поліцейського чи велопатруля ми не помітили.

Нагадаємо, боларди на Михайлівській почали встановлювати в листопаді минулого року, в травні цього року їх доповнили гранітними напівсферичними кулями

Як повідомляв Житомир.info, капітальний ремонт вулиці Михайлівської розпочали 8 вересня минулого року. На реконструкцію піхошідної вулиці з міського бюджету планували витратити 15 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі