Події

Вночі грабіжники залізли до квартири депутата-радикала Житомирської облради, а в «укропівки» горіла машина

29 September 2017, 12:05

29 вересня близько 4-ї години в квартиру депутата Житомирської обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка Ігоря Романського вдерлися злодії, а у депутата від партії УКРОП Наталії Кокітко горіла машина.

Деталі про пограбування квартири у Бердичеві Житомир.info розповів Ігор Романський.

«Ми живемо у 4-х кімнатній квартирі, в одній з кімнат велися ремонтні роботи, очевидно злодії скористалися цим, і проникли до приміщення. Ми з дружиною та дітьми в цей час спали. З квартири злодії винесли тільки документи та пістолет з гумовими кулями. Злодіїв було двоє. Подія сталася близько 4:20 ранку. Ми викликали поліцію та написали заяву», - сказав Ігор Романський.

Також Житомир.info стало відомо, що цієї ночі до магазину, який належить родині депутата Житомирської міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка Максима Манухіна проник злодій.

«У приміщення злодій знаходився близько 40 секунд: виніс невелику суму з каси та дещо з продуктів. До поліції моя родина вже звернулася», - сказав Максим Манухін.

Також, цієї ночі у депутата Житомирської обласної ради від партії УКРОП Наталії Кокітко горів автомобіль. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат України Тарас Батенко.

«…Цієї ж ночі було підірвано автомобіль голови фракції партії УКРОП у Житомирській обласній раді Наталі Кокітко, а двома місяцями раніше важко поранено голову Коростишівського УКРОПу Євгена Дідківського…», - написав Тарас Батенко.

Інформацію про загорання автомобіля Житомир.info підтвердила депутат Житомирської облради Наталія Кокітко.

«Це сталося сьогодні вночі, близько 3:30 ранку в селищі Першотравенськ Баранівського району. Спочатку був вибух, а потім почав горіти капот. Автомобіль згорів на половину. Викликала поліцію та написала заяву», - сказала Наталія Кокітко.

У прес-службі ГУНП у Житомирській області повідомили, що поліція з'ясовує обставини пошкодження автомобіля жительки Баранівського району

«Уночі 29 вересня до Баранівського відділення поліції надійшло повідомлення про ймовірний підпал автомобіля, що належить жительці смт Першотравенська. На місці інциденту працівники слідчо-оперативної групи поліції з’ясували, що транспортний засіб Hyundai Santa Fe належить 47-річній місцевій жительці та уночі знаходився у дворі багатоповерхового будинку. Пожежа сталася близько 3.00 29 вересня. Працівники УДСНС локалізували загоряння. Вогнем було пошкоджено передню частину автомобіля. Нині триває з’ясування причин та обставин події, попередня правова кваліфікація якої – ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Остаточну кваліфікацію буде визначено після висновків фахівців ДСНС про причини пожежі», - зазначили у поліції.

Фото Наталії Кокітко

Як повідомляв Житомир.info, вночі 22 листопада 2016 року депутату Коростенської районної ради Івану Камінському підпалили автомобіль.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі