Події

У Житомирському районі Volkswagen зіткнувся з вантажівкою, 4 людини госпіталізували

30 September 2017, 10:25

Увечері 29 вересня поблизу села Глибочиці легковик зіткнувся з вантажівкою.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП України у Житомирській області.

«Попередньо встановлено, що близько 18 години на 131 км автодороги Київ – Чоп водій автомобіля Volkswagen Golf, 25-річний киянин, рухаючись у напрямку м. Новограда-Волинського, не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення з вантажним автомобілем «MAN» під керуванням 45-річного жителя столиці. Унаслідок ДТП водій легковика та троє його пасажирів, 1986-го, 1995-го та 1997-го р.н., отримали тілесні ушкодження, з якими їх було госпіталізовано до медичного закладу»,  – йдеться у повідомленні.

Усі обставини та причини, які призвели до дорожньо-транспортної пригоди, встановлюються у ході розпочатого досудового розслідування.

У прес-службі ДСНС України в Житомирській області повідомляють подробиці ДТП.

«З’ясувалося, що внаслідок зіткнення автомобілів DAF та Volkswagen Golf, отримали травми та опинилися зажатими конструкціями автівки водій та 3 пасажири легковика – чоловік та 2 жінки. Усі постраждалі були при свідомості. За допомогою домкрата рятувальники спочатку розтягнули транспортні засоби. Для того щоб звільнити потерпілих, яких затисло, користуючись гідравлічним інструментом фахівці Служби порятунку обережно розрізали та розжали праву частину автівки, на яку і прийшовся удар. З цієї ж сторони знаходилися і два пасажири – на передньому та задньому сидінні. Щоб не завдати ще більшої шкоди фахівці ДСНС вирішили діставати потерпілих з лівої сторони. По черзі рятувальники обережно вилучили усіх постраждали. Водія та ще двох пасажирів – чоловіка й жінку, медики транспортували до лікувального закладу. Ще одна пасажирка від госпіталізації відмовилася», - повідомили у відомстві.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч з 28 на 29 вересня грабіжники залізли до квартири депутата-радикала Житомирської облради, а в «укропівки» горіла машина.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі