Місто

Дмитро Рогожин розповів, скільки будинків, навчальних закладів та лікарень вже підключили до опалення в Житомирі

12 October 2017, 13:24

11 жовтня на позачерговому засідання члени Житомирського виконавчого комітету підтримали рішення, аби саме цього дня підключити до опалення місто. Директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин запевнив присутніх, що всі об’єкти готові до подачі тепла.

12 жовтня у коментарі Житомир.info директор комунального підприємства розповів, що поступово місто підключається до опалення.

«Станом на ранок у Житомирі до опалення були підключені 221 житловий будинок з понад 950, 19 шкіл, 27 садочків та 13 лікувальних закладів. У місті поступово відбувається підключення, і на вечір я знатиму більше інформації», - сказав Дмитро Рогожин.

Як повідомляв Житомир.info, 10 жовтня в дві житомирські лікарні вже подали тепло. Днем раніше батьки маленьких житомирян скаржилися на холод у групах в дитсадках, а в Житомиртеплокомуненерго розповіли, що керівники навчальних закладів мають подати листи щодо підключення до опалення. 4 жовтня 2017 члени Житомирського міськвиконкому підтримали рішення про початок опалювального сезону в Житомирі з 12 жовтня, а не з 15, як планувалося. З 40 медичних комунальних закладів Житомирської облради обігріваються вже 14.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі