Влада

Держпродспоживслужба допомогла жительці Житомирської області «відвоювати» кошти у сервісного центру

17 October 2017, 09:23

Спеціалісти головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області посприяли поверненню коштів громадянці за неякісну побутову техніку.

Про це повідомляє сайт Державної установи «Житомирський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України».

«До Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області звернулась жителька Житомирського району щодо  неякісно наданих послуг в сервісному центрі з ремонту побутової техніки. Спеціалісти управління захисту споживачів головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області з метою оперативного вирішення питання, порушеного в усному зверненні споживача, у телефонному режимі надали роз’яснення фізичній особі-підприємцю щодо порушення ним вимог Закону України «Про захист прав споживача» та порекомендували відшкодувати незадоволеній споживачці сплачені кошти. За результатами проведеної роботи керівництво сервісного центру повернуло споживачу кошти в сумі 1300 грн, вдячна жінка залишила лист-подяку за сприяння у вирішенні спірного питання», - інформує сайт.

За даними установи, також позитивно вдалося вирішити питання з повернення коштів жителю міста Вознесенськ Миколаївської області, який поскаржився, що замовив у підприємця з Коростишева Житомирської області виготовлення та встановлення надмогильного пам’ятника, а послугу не отримав.

«Споживач вніс авансовий платіж в розмірі 13065 грн, проте замовлення у вказаний в договорі термін не було виконане», - повідомляє Держпродспоживслужба.

Спеціалісти управління захисту споживачів провели позапланову перевірку вказаного суб’єкта господарювання, за результатами якої ФОП повернув споживачеві кошти в повному обсязі, - резюмує установа.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно суд змусив київську фірму повернути 186 тис. грн авансу за невиконані роботи з реконструкції в Житомирській області спортмайданчика.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі