Влада

Голова ОДА розпорядився продати ФОП землю в Коростишівському районі і передати рибагентству ділянку на березі Тетерева

24 October 2017, 10:40

Голова Житомирської облдержадміністрації підписав розпорядження про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою, затвердження проектів землеустрою, надання дозволів на розроблення технічної документації із землеустрою, затвердження технічної документації із землеустрою, передачу земельних ділянок в оренду, у постійне користування, припинення користування земельною ділянкою, проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, продаж земельних ділянок.

Документ підписаний 23 жовтня і опублікований на сайті ОДА.

Одним з пунктів розпорядження Міністерству оборони України припиняється право користування земельною ділянкою площею 0,2490 га, що знаходиться за адресою: м. Бердичів, вул. Урицького, 4. В одному з додатків до розпорядження ця земельна ділянка передається в постійне користування управлінню Служби безпеки України в Житомирській області.

Також в постійне користування управлінню Державного агентства рибного господарства України у Житомирській області передається ділянка площею 0,2362 га, яка розташована в Житомирі на березі річки Тетерів. Нагадаємо, за адресою пров.Гуйвинський,6 знаходиться адмінбудівля управління Державного агентства рибного господарства у Житомирській області.

Пунктом 10 розпорядження голови ОДА затверджуються звіти про експертну грошову оцінку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які розташовані на території Коростишівського району. Пунктом 11 ці ділянки продаються фізичним особам – підприємцям.

Михайловська Наталія Федорівна за 62 тис. 188 грн отримує 0,2075 га на території Харитонівської сільської ради.

Зорник Олег Володимирович за 148 тис. 511 грн став власником земельної ділянки 0,4359 га на території Стрижівської сільради.

Бурачку Петру Васильовичу за 30 тис. 836 га продали 0,1186 га та території Стрижівської сільської ради Коростишівського району.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні цього року Житомирська облдержадміністрація погодила надання в оренду ТОВ «Валки-ільменіт» 82,5 га землі в Коростенському районі. В прес-службі Group DF Дмитра Фірташа, до складу якої входить «Валки-ільменіт», пояснили, що земля надана для рекультивації

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі