Місто

Житомирський завод «Кромберг енд Шуберт» робить святкову перерву в наборі працівників

22 November 2017, 10:22

У вересні-жовтні на заводі «Кромберг енд Шуберт» успішно пройшов етап набору кадрів для нового проекту.

«Ми проводили активну рекрутингову кампанію для нового проекту: за два місяці набрали 500 людей і зараз у наборі на робітничі посади вирішили зробити перерву, плануємо повернутися до набору персоналу у січні, після новорічних свят. На підприємстві є вакансії, які пов’язані з інженерними посадами, якістю, логістикою, і на ці посади набір продовжується», - розповів керівник відділу управління персоналом заводу «Кромберг енд Шуберт» Максим Козирєв.

За його словами, ідея залучати до роботи на підприємстві жителів Бердичева себе виправдала. 

«Ми пов’язуємо великі надії з Бердичевом, оскільки там є великий потенціал, хороше транспортне сполучення і працьовиті люди. Поступово будемо розглядати можливості залучення працівників й з інших райцентрів Житомирської області», - наголосив Максим Козирєв.

Наразі, не всі райони, з яких приходили кандидати на роботу, забезпечуються транспортом, і це одна з причин відмови при прийомі на роботу. Також перевага надається працівникам, які пов’язують з компанією довгострокові перспективи, а не просто працевлаштування на місяць чи на два.

Достойна зарплата та комфортні умови праці – це основні причини незначної плинності кадрів. Відсоток людей, які звільняються з житомирського підприємства, значно менший, ніж на заводах «Кромбер енд Шуберт» у Східній Європі.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі