Місто

Депутати знову розглядатимуть питання про «невід’ємне поліпшення» приміщення кафе в центрі Житомира

22 November 2017, 10:50

Житомирська обласна рада планує розглянути питання про надання згоди ФОП Парфентієву Ю.О. на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна.

Відповідний проект рішення сесії 21 листопада опублікований на сайті облради.

«Надати згоду ФОП Парфентієву Ю.О. на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна загальною площею 106,0 кв. м, що перебуває на балансі комунального закладу «Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Житомирської обласної ради та знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Михайлівська, 15, відповідно до кошторисної документації 73.2017-К, розробником якої є ПП «Здобуток ІІ», на граничну суму 821,73076 тис. грн. з ПДВ, що становить 80,4 % від ринкової вартості майна, за яким воно було передано в оренду. Відшкодування вартості здійснених невід’ємних поліпшень орендованого майна буде зараховано при приватизації об’єкта оренди. Здійснені ФОП Парфентієвим Ю.О. невід’ємні поліпшення орендованого майна понад погоджений обласною радою граничний обсяг витрат відшкодуванню не підлягають і є спільною власністю територіальних громад області», - зазначається у проекті рішення.

Нагадаємо, питання вже розглядалося на сесії обласної ради 2 листопада, але «за» проголосували лише 29 депутатів з 60 присутніх (всього в облраді 64 депутати). Під час розгляду питання, депутати наголошували, що Парфентієв – родич віце-прем’єр-міністра Геннадія Зубка, його мати, Тетяна Парфентієва – рідна сестра дружини віце-прем’єра. В жовтні цього року її призначили в.о. начальника управління культури Житомирської облдержадміністрації. 

Як повідомляв Житомир.info, в червні цього року на сайті облради був опублікований проект рішення сесії про надання згоди ФОП Невмержицькій Л.А. на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна загальною площею 60,2 кв. м, що перебуває на балансі комунального закладу «Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» та знаходиться на вул. Михайлівська, 15, але питання на сесію не виносилося. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі