Події

Подробиці вбивства у Зарічанах: чоловік встиг розповісти другу, як дружина добивала його на очах у дочки

28 November 2017, 12:04

За порятунком до сусідки Володимир Горовий прибіг о 8 ранку і одразу назвав ім’я своєї нападниці.

«Там стільки ран було. Там навіть видно тупі удари, все розвернуте було. Він і говорити не міг. Тільки сказав, що це Ольга праскою», - розповідає мешканка с. Зарічани Валентина Пустовіт.

Ольга – це колишня дружина потерпілого Володимира. У будинку, де сталося вбивство, після розлучення чоловік мешкав сам. Зараз дім опечатаний, вікно на другому поверсі – у крові. Зазнавши чисельних поранень, чоловік вистрибнув на вулицю і пішов за порятунком. Телефоном встиг розповісти подробиці нападу своєму бойовому побратиму, з яким служили в АТО у третю хвилю мобілізації.

«Він називав свою колишню дружину «Квіточкою». Каже, моя «Квіточка» мене сьогодні добила все-таки. Спочатку вона в мене стріляла сплячого, потім душила подушкою, хотіла щоб він усе ж таки не розказав, як це все сталося. А потім взяла праску і добивала праскою. Пацан фізично здоровий, спортивний, через що вона не змогла його зразу добити», - розповідає бойовий побратим загиблого Володимир Ткач.

Непритомного чоловіка доправили до лікарні, але під час операції він помер. Медики кажуть, численні кулі потрапили в голову та груди, пробили легені, пошкодили важливі артерії.

«Одна куля застрягла у м’яких тканинах, одну кулю дістали під час оперативного втручання. Тобто це було не одне, а множинні вогнепальні кульові поранення грудної клітки. На голові також було багато саден і ран, що свідчило про те, що по голові можливі травми тупим твердим предметом», - прокоментував головний лікар Житомирської районної лікарні Тарас Собко.

Колишню дружину Володимира затримали вже до вечора у її житомирській квартирі.

«У скоєному зізнається, але причини на даний час відмовляється говорити. В ході досудового розслідування призначено ряд експертиз, де буде вже встановлено, чи вона психічно врівноважена, чи неврівноважена», - розповідає Катерина Грабчук, інспектор Житомирського РВ поліції.

За словами знайомих, причиною численних конфліктів між Володимиром та його колишньою дружиною був ось цей будинок у передмісті Житомира, у якому чоловік продовжував жити після розлучення.

«Хата належить йому, належала. Але перед тим, як він мав іти в АТО, він зробив заповіт, всяке ж буває, це ж він не на курорт поїхав. То він зробив заповіт. Поки він був там, вона хату переоформила на маленьку доньку. Це Богданочці 11 років. Як він приїжджає, каже, що ж ти зробила, каже ти тут ніхто і звать тебе ніяк. Я тебе оставлю без нічого. А в неї був покровитель у формі. І це і зброя, мабуть, від нього і все», - розповідає сусід загиблого Борис Карягін.

Побратим переконує – це далеко не перший напад, скоєний на Володимира.

«Перший випадок – це коли вона - дружина всадила ніж в ребра Володі, наступний випадок – вже новий чоловік її приїхав з резинки вистрілив 8 куль, які попали в голову Володимиру, але поліція на це закривала очі. Тому що вона була на той час секретарем сільської ради», - говорить Володимир Ткач.

Побратим загиблого вражений – колишня дружина вбивала Володимира на очах у їхньої одинадцятирічної дочки

«Дитина забирала зброю у неї. Це Вова, в операційну, коли везли його, каже, Богдана пробувала захистити тата», - говорить Володимир Ткач.

Нині жінці оголосили про підозру, суд має обрати їй міру запобіжного заходу, але рідні загиблого бояться, що справу не розслідуватимуть належним чином, і жінці вдасться уникнути справедливого покарання.

Як повідомляв Житомир.info, сусіди чоловіка, учасника АТО, якого в селі Зарічани Житомирського району 26 листопада вбила колишня дружина, не дозволили слідчим ввечері, 27 листопада, провести відтворення злочину за сумнівних, на думку громади, умов.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі