Місто

Начальник управління транспорту Житомира про валідатори в маршрутках: Пасажири не бажають брати квитки

6 December 2017, 14:26

Начальник управління транспорту та зв’язку Житомирської міської ради Михайло Грищук назвав однією з проблем роботи валідаторів у маршрутках небажання пасажирів брати квитки.

Про це він повідомив 6 грудня під час інформування членів виконкому про виконання пункту рішення щодо встановлення до 1 грудня валідаторів у маршрутках.

«Всі перевізники підписали угоди, отримали валідатори, і з 1 грудня вони встановлені в маршрутках. З 1 числа кожного дня ми проводимо перевірки щодо роботи цих валідаторів. Перша проблема – значна частина пасажирів не бере і не бажає брати квитки. Друга проблема – в «часи пік» є некомфорт у частині видачі квитків. Ми над цими питаннями працюємо і вчора проводили зібрання з перевізниками. І в найближчий час вирішимо – чи збільшувати час в графіках, чи кондукторів… В найближчий час це опрацюємо», - доповів Михайло Грищук.

Нагадаємо, про підвищення вартості проїзду у маршрутках з 4 грн до 5 грн про голосували на позачерговому засіданні міськвиконкому 24 листопада. Крім подорожчання проїзду у маршрутках, умови перевезення пільговиків, вартість проїзду для школярів та в електротранспорті залишаються незмінними.

Як повідомляв Житомир.info, на купівлю 175 валідаторів витратили 2 млн 406 тис. 250 грн, щомісяця за їхню оренду перевізники платитимуть майже 75 тис. грн.З 1 грудня пасажири житомирських маршруток платять 5 грн за проїзд, але квитків не вимагають.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Транспорт квитки маршрутки валідатори 
Матеріали по темі