Економіка

У службі автодоріг Житомирської області розповіли, які мости ремонтуватимуть наступного року

7 December 2017, 17:44

У Державному агентстві автомобільних доріг України проходить захист планів Служб автодоріг в областях щодо будівництва, реконструкції та ремонтів на 2018 рік. По Житомирській області основний акцент в 2018 році планується зробити на ремонті доріг М-21, Р-49, Н-03 та кількох мостах.

Про це повідомляє прес-служба служби автомобільних доріг Житомирської області.

«Наступного року планується розпочати роботи із реконструкції Північної об’їзної дороги Житомира із її розширенням з двох до чотирьох смуг. Також у 2018 році планується завершити розпочаті цього року роботи із капітального ремонту дороги регіонального значення Р-49, а також продовжити роботи на М-21. У межах дотримання маршрутного принципу буде здійснюватися ремонт дороги національного значення Н-03 по території Житомирської області. Також на цій автодорозі наступного року заплановано ремонт мосту через р. Тетерів у Житомирському районі. Буде розпочато й капітальний ремонт мосту через річку Случ на а/д Р-49, поточний середній ремонт мосту через річку Тетерів в м. Радомишль. Заплановано виконати й проектні роботи з будівництва та реконструкції й капітального ремонту об’єктів», - зазначили дорожники.

Нагадаємо, голова Житомирської ОДА Ігор Гундич сподівається, що дорогу Житомир – Виступовичі повністю відремонтують за два роки.

Як повідомляв Житомир.info, 23 жовтня у селі Рижани Хорошівського району Житомирської області відкрили міст, ремонт якого розпочали ще у 2011 році.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дороги ремонти 
Матеріали по темі