Влада

Коштами з міського бюджету депутати закрили питання зарплат медпрацівників Житомира у 2017 році

18 December 2017, 11:34

З міського бюджету додатково виділили 9 млн грн та перерозподілили 5 млн грн, щоб виплатити зарплати медикам.

Таке рішення було прийняте на черговій сесії Житомирської міської ради 18 грудня.

«З метою виплати заробітної плати медичним працівникам перерозподілити економію коштів з оплати енергоносіїв у сумі 5 090,2 тис. грн; додатково виділити з міського бюджету кошти у сумі 9 000,0 тис. грн», - таку рекомендацію поставив на голосування мер Сергій Сухомлин.

Перед голосуванням він зауважив, що боргів по зарплаті після виділення цих коштів не буде.

«У нас 19 мільйонів прийшло державної субвенції, ми перерозподіляємо ці кошти і закриваємо питання зарплати. Люди підуть на новий рік з повністю виплаченою зарплатою», - сказав мер Сергій Сухомлин.

На сесії присутні 36 депутатів з 42, з порядку денного зняли шість питань і кілька додали. Порядок денний «в цілому» депутати затвердили через годину після початку сесії.

Нагадаємо, 14 грудня 2017 року терміново зібрали позачергове засідання міськвиконкому, бо надійшла субвенція на зарплату медичним працівникам. Також на засіданні говорили, що у 2018 році знову будуть проблеми через недофінансування зарплат медичних та педагогічних працівників Житомира, але місто отримає додаткові 57 млн грн обласної дотації.

Як повідомляв Житомир.info, сесія Житомирської міськради 18 грудня почалася з пікету та виступу нардепа Павленка, який говорив про зарплати медиків.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: медики бюджет сесія міськрада сухомлин  
Матеріали по темі