Суспільство

Невідомі пошкодили прикраси на головній ялинці в Малині, люди вимагають знайти вандалів

22 December 2017, 15:13

У ніч на 21 грудня невідомі зірвали декілька гірлянд та знищили частину ялинкових іграшок на головній міській ялинці в Малині Житомирської області.

Про це увечері 21 грудня повідомила Малинська міська рада у своєму фейсбук.

«Лише позавчора, 19 грудня, відбулося відкриття міської ялинки на Соборній площі. А вже в ніч з 20 на 21 грудня невідомі зірвали декілька гірлянд та знищили частину ялинкових іграшок. Отак з чиєїсь забаганки «порозважатися» було спаплюжено тривалу працю комунальників та старання дітей, які виготовляли прикраси», - поінформувала мерія.

У коментарях малинчани обурюються вчинком вандалів, які зазіхнули на новорічну окрасу міста, вимагають оприлюднити знімки відеокамер та очікують належної реакції поліції. Між тим в одному з коментарів вказано, що близько першої години ночі група молодиків знімала на відео, як один з них доліз майже до верху ялинки.

Дізнатися, чи зверталася мерія Малина до поліції з приводу пошкодження ялинки, Житомир.info не вдалося: всі відповідальні особи були на сесії міськради, яка саме розпочалася.

У Малинському відділенні поліції сайту повідомили, що станом на 22 грудня по лінії «102» не надходило повідомлення про пошкодження ялинки та новорічних прикрас.

Нагадаємо, в Житомирі головну ялинку відкрили без концерту та промов на знак жалоби за загиблим бійцем Артемом Гульцьо. Святкування перенесли на 22 грудня.

Ялинка в Малині вдень та вночі:


Ялинка після 21 грудня:


Фото з фейсбуку Малинської міськради
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ялинка вандали іграшки прикраси Малин 
Матеріали по темі