Влада

Житомирська обласна служба зайнятості відзвітувала про працевлаштування безробітних за рік

21 December 2017, 17:41

20 грудня відбулася Житомирська обласна нарада директорів міських та районних центрів зайнятості, під час якої було підбито підсумки діяльності 2017 року та визначені подальші напрями роботи.

Про це інформує прес-служба Житомирської обласної служби зайнятості.

«Директор обласного центру Галина Корінна висвітлила ряд першочергових завдань, підкресливши актуальність питання щодо реорганізації та створення у подальшому районних філій обласного центру зайнятості. Вона коротко охарактеризувала досягнення в роботі впродовж насиченого 2017 року, зокрема зростання зайнятості жителів Житомирщини, працевлаштування 32 тис. громадян, успішного проведення ряду масштабних заходів, які гідно представили діяльність служби», - йдеться у повідомленні.

За інформацією головного управління статистики у Житомирській області, у листопаді 2017 року кількість зареєстрованих безробітних складала 13 тисяч 062 особи. Середній розмір допомоги за місяць становив 2071 грн. Також згідно з статистичними даними, у листопаді було працевлаштовано 716 осіб.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області з початку 2017 року близько 700 людей з інвалідністю отримали роботу.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Центр зайнятості звіт 
Матеріали по темі