Місто

Кондратюк про тріснутий будинок на Троянівській у Житомирі: Роботи ведуться, покарали трьох та звільнили одного

27 December 2017, 13:25

У Житомирі ще 19 листопада по вул. Троянівській 13/1, (стара назва Якіра) в будинку утворилися тріщини та почала обвалюватися стеля. Не одноразово на місце події виїжджала комісія, яка розслідувала цю ситуацію.

Більш ніж за місяць Житомир.info вирішив поцікавитися у заступника мера Житомира Сергія Кондратюка, чи були покарані винні за несвоєчасну ліквідацію аварії на водогоні по вулиці Троянівській, та чи ведуться якісь ремонтні роботи.

«Три людини отримали догани, одна людина була звільнена на водоканалі, це перше. Але потрібно розуміти цю ситуацію з різних боків. Насправді, коли ми провели перевірку цієї ситуації, виявилося, що мережі до будинку знаходяться ні на чийому балансі: ні на балансі ЖЕКа, ні на балансі водоканалу. Будинок передавався разом із заводом нашим, пивоварним, у 2006 році. Так ось, будинок вони передали, а мережі – ні. Звідси була і проблема в пошуку колодязя, який був ще під двома шарами асфальту. Тому, за те, що люди довго це все шукали - вийшли 3 догани та одне звільнення. Щодо ремонтних робіт – вони продовжуються. Зроблене часткове укріплення, замінили газ на новий. Від жителів претензій немає. Місцеві мешканці, які на деякий час переселялися до готелю, повернулися до своїх квартир», - розповів Сергій Кондратюк.

Нагадаємо, 6 грудня на засіданні виконавчого комітету директор водоканалу Андрій Нікітін розповів, що за затримку з ліквідацією аварії на вул.Троянівська четверо працівників водоканалу отримали догани і будуть позбавлені премій.

Як повідомляв Житомир.info, 24 листопада на позачерговому засіданні виконавчого комітету мер Житомира Сергій Сухомлин заявив, що хоче покарати винних у ситуації з тріснутим будинком на Троянівській. У будинку на вулиці Троянівській у Житомирі утворилися тріщини та обвалюється стеля. Поки комунальники шукали причину руйнування будинку на Троянівській, людям запропонували пожити в готелі «Житомир».

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кондратюк троянівська будинок тріщина ремонт  
Матеріали по темі