Місто

У Житомирі представили нового тренера ФК «Полісся» та показали автобус, куплений за бюджетні кошти

27 December 2017, 14:35

Головним тренером футбольного клубу «Полісся» став український футболіст, дворазовий чемпіон України, фіналіст кубку України Олександр Призетко. Контракт терміном на два роки із новим головним тренером підписали напередодні нового року. Під час представлення Олескандра Призетка на новій посаді 27 грудня, голова Житомирської ОДА та мер Житомира запевнили: задачі перед командою стоять ті самі, які озвучували місяць тому.

«На сьогодні задача зрозуміла: сезон 2018\2019 років - це вихід в Першу лігу. І я думаю, що ця задача повністю може бути виконана без будь-яких питань, тому що підбір гравців, ми говорили буквально вчора, ми повністю довіряємо Олександру Сергійовичу. Ми туди не ліземо. З нашого боку має бути стабільне, постійне фінансування. Ну, і зрозуміло, що підготовка бази й інші питання, які дають спільний результат», - розповідає голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.

Новоспечений коуч жовто-зелених «вовків» на свої першій прес-конференції в якості головного тренера житомирського «Полісся» зізнався: ще коли йшли перемовини про можливий контракт, він вже отримував дзвінки від гравців, які хотіли би виступати за команду. Не виключає Олександр Призетко і того, що ставка робитиметься на місцевих житомирських футболістів.

«По «Поліссю» я можу сказати одне: якщо є місцеві футболісти, які відповідають рівню команди, яка ставить перед собою якісь завдання, то ласкаво просимо, немає взагалі ніяких проблем. Я ж теж розумію, що якщо буде грати хлопець з Житомира, або умовно сім чоловік в основному складі з Житомира, то ясно, що вболівальники йдуть на своїх. Я це теж все чудово розумію. Але ви самі повинні розуміти, що перед командою стоять завдання і їх треба виконувати», - каже головний тренер ФК «Полісся» Олександр Призетко.

Допомагати головному тренеру у роботі із командою буде щонайменше ще одна зірка українського футболу.

«Поки ми зупинилися на тому, що мій помічник - Максим Калиниченко. Можу сказати, що для мене він не помічник, це мій товариш, мені з ним комфортно працювати. Офіційно він помічник, але ми з ним спілкуємося на рівних. Так, перш за все, за результат відповідаю я, і я несу відповідальність. Далі життя покаже», - вважає Олександр Призетко.

Новий головний тренер, який виводитиме команду у Першу лігу – це не єдиний подарунок до Нового року, який отримало «Полісся». Після прес-конференції журналістам також показали автобус, придбаний спеціально для потреб клубу. За словами мера Житомира, автомобіль придбали трохи більше як за два з половиною мільйони гривень і «вибити» ці гроші в Кабінеті Міністрів України допоміг народний депутат.

«Фан-клуб нашої команди збільшується, розширюється, в цей фан-клуб вступили вже і народні депутати. Я думаю, що далі підтримка буде посилюватися. І для того, щоб відзначити сьогоднішню подію, на пам'ять ми хочемо подарувати комплект форми», - розповів Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

«Я вдячний долі, що мені вдалось десь посприяти і допомогти житомирському футбольному клубу. Я вважаю, що Житомир гідний того, щоб мати професійний футбольний клуб, який буде радувати житомирян», - сказав народний депутат України Вадим Кривенко.

Перші збори команди новий головний тренер ФК «Полісся» Олександр Призетко проведе вже 20 січня у Вінниці.

Нагадаємо, 22 листопада був підписаний на два роки контракт з тренером Володимиром Мазяром. Під час прес-конференції Мазяр був переконаний, що вже дуже скоро склад «Полісся» поповнить свіжа кров, а головним завданням своїх підопічних тренер вважав гру на результат та для вболівальників.

Як повідомляв Житомир.info, 15 грудня голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич на своїй сторінці у Facebook повідомив про те, що з Володимиром Мазяром вирішено розірвати контракт.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: призетко полісся футбол гундич сухомлин тренер автобус  
Матеріали по темі