Влада

До дня народження Степана Бандери ветеранам ОУН-УПА вручили відзнаки «Честь і слава Житомирщини»

2 January 2018, 11:11

До дня народження видатного українського політичного діяча, ідеолога та теоретика українського націоналістичного руху Степана Бандери 1 січня депутат, голова постійної комісії обласної ради з гуманітарних питань Олена Галагуза вручила почесні відзнаки Житомирської обласної ради «Честь і слава Житомирщини» ветеранам ОУН-УПА.

Про це 2 січня повідомляє прес-служба облради.

Нагороди отримали ветерани руху Ленишин Степан, Іван Боцян, Михайло Скоропад. Ще три нагороди будуть вручені Семенюк Стефанії, Петру Прийдуну та Галині Ракочі у Радомишлі та Новограді - Волинському.

«Ми побачили сльози радості від ветеранів, що про них не забувають. Нагадаю: з 2018 року вони включені в обласну програму, де передбачена постійна підтримка. Це вперше так уважать героїв на обласному рівні», - зазначила Олена Галагуза.

Нагадаємо, напередодні нового року представниці житомирської «Свободи» та «Самопомочі» сварилися у соцмережі через нагородження ветеранів ОУН-УПА.

Як повідомляв Житомир.info, 1 січня у Житомирі влаштували смолоскипну ходу до 109-ї річниці від дня народження Степана Бандери.

Фото з сайту облради

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада нагорода ОУН-УПА Галагуза ветеран Бандера 
Матеріали по темі