Місто

​Аварійну двоповерхівку в Житомирі укріпили, провели газ і хочуть перекривати дах

5 January 2018, 10:10

Двоповерховий будинок на вулиці Троянівській (стара назва Якіра) у Житомирі, який дав тріщину в листопаді 2017 року, вже укріпили і реконструювали газові мережі.

Про це у коментарі Житомир.info 5 січня розповів заступник мера Житомира Сергій Кондратюк.

«Люди працювали і після Нового року, і зараз. На сьогоднішній день продовжується укріплення будинку спеціальними стяжками, облаштована посилена відмостка. Проведений новий газогін, і люди вже користуються газом. Роботи ще не закінчені, в проекті – перекриття даху, заміна балок і крокв. Тому коли буде кінець всіх робіт, залежить тільки від погоди», - розповів Сергій Кондратюк.

Нагадаємо, 6 грудня 2017 на засіданні виконкому директор водоканалу Андрій Нікітін розповів, що за затримку з ліквідацією аварії на вул.Троянівська четверо працівників водоканалу отримали догани і будуть позбавлені премій. Пізніше Сергій Кондратюк заявив, що три людини отримали догани та ще одну звільнили.

Як повідомляв Житомир.info, 24 листопада на позачерговому засіданні виконавчого комітету мер Житомира Сергій Сухомлин заявив, що хоче покарати винних у ситуації з тріснутим будинком на Троянівській. Поки комунальники шукали причину руйнування будинку на Троянівській, людям запропонували пожити в готелі «Житомир».

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: будинок вул. Троянівська тріщина кондратюк  
Матеріали по темі