Влада

Голова ОДА створив робочу групу, яка контролюватиме видобуток піску в Житомирській області

7 January 2018, 10:28

Голова облдержадміністрації Ігор Гундич створив робочу групу з питання дотримання законодавства при видобуванні піску на території Житомирської області.

Відповідне розпорядження Гундич підписав 27 грудня.

«З метою запобігання правопорушенням у сфері видобування піску на території Житомирської області доручити робочій групі: здійснювати перевірки правомірності проведення робіт суб'єктами господарювання; вживати заходи реагування, відповідно до чинного законодавства, щодо припинення незаконного видобутку піску на території Житомирської області; налагодити співпрацю з місцевими державними адміністраціями та органами місцевого самоврядування (об’єднаними територіальними громадами) щодо вирішення питань законодавчого врегулювання видобутку піску на відповідній території», - зазначається у документі.

Крім представників влади до складу робочої групи також увійшли: Богдан Бондаренко – представник ГО «Зелені кар’єри», Сергій Ткачук – голова ГО «Поліський щит», Богдан Фещенко – представник ГО «Конгрес проти всіх» та директор ТОВ «Житомирбуррозвідка» Сергій Поляков.



Нагадаємо, 13 грудня на нараді в ОДА обговорювали питання врегулювання незаконного видобутку піску та обіцяли створити відповідну робочу групу впродовж 10 робочих днів..

Як повідомляв Житомир.info, минулого року КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради лише з третього разу закупило пісок для посипки доріг міста у зимовий період: на двох тендерах не було жодної пропозиції, врешті пісок купили за договірною процедурою у силікатного заводу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА розпорядження пісок  
Матеріали по темі