Суспільство

​До кінця навчального року планують витратити 8 млн грн на облаштування медіатек у школах Житомирської області

9 January 2018, 14:20

До кінця навчального року 2017/2018 у школах Житомирської області планують обладнати 20 медіатек, витративши на кожну по 400 тис грн.

Про це 9 січня повідомляє прес-служба Житомирської ОДА з посиланням на управління освіти і науки облдержадміністрації.

«До кінця 2017/2018 навчального року планується переобладнати шкільні бібліотеки у медіатеки в 20 загальноосвітніх навчальних закладах області. Вартість типового проекту облаштування медіатеки в навчальному закладі із врахуванням будівельних робіт складає 400,0 тис. грн», – інформують в ОДА.

Нині по області вже обладнали 7 сучасних медіатек та у 2 школах ведуться роботи.

«Сьогодні в області функціонує 7 медіатек – 5 у м. Житомир, 1 у Хорошівській гімназії та 1 у Гришковецькій гімназії. Наразі роботи тривають у Романівській та Коростишівській гімназіях», – зазначають в управлінні освіти і науки облдержадміністрації.

Нагадаємо, відповідно до Меморандуму про співпрацю з розвитку інклюзивного середовища, підписаного між Благодійним фондом Порошенка та Житомирською обласною державною адміністрацією, в області у 2017 році розпочато роботу з реалізації проекту реконструкції шкільних бібліотек у сучасні медіатеки.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році влада Житомира збиралася витратити майже 2 млн грн на створення медіатек у шести школах. 2 вересня 2017 року у Житомирі Марина Порошенко та Геннадій Зубко оглянули новостворену медіатеку в житомирській школі №28.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: медіатека освіта 
Матеріали по темі