Події

За тиждень у ДТП в Житомирській області травмувалися 46 людей, четверо загинули, – Печененко

22 January 2018, 13:03

Впродовж минулого тижня у Житомирській області зафіксували півтори сотні ДТП, у яких постраждали 46 і загинули 4 людей.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив очільник ГУНП України в Житомирській області Вячеслав Печененко 22 січня.

«За минулий тиждень зареєстровано 150 дорожньо-транспортних пригод, з них 41 з потерпілими: 4 людей загинули та ще 46 отримали травми різного ступеня тяжкості. Також поліцейські затримали 40 водіїв, які керували транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння», – написав Печененко.

Він також зазначив, що за тиждень на Житомирщині сталася низка резонансних подій. Зокрема, йдеться про вбивство молодої жінки у Бердичеві та 3 факти нанесення тяжких тілесних ушкоджень, у тому числі й таких, що призвели до смерті.


За словами Печененка, усі ці злочини розкриті, особам оголосили про підозру у їх вчиненні та вирішуються питання щодо запобіжних заходів.

Крім того, головний правоохоронець області нагадав про затримання в Коростені фітоінспектора за систематичні хабарі.

«18 січня працівники обласного Управління захисту економіки та Слідчого управління ГУНП Житомирщини викрили схему систематичного одержання неправомірної вигоди державним фітосанітарним інспектором у м. Коростені. Під час оперативних заходів було зафіксовано кілька фактів отримання службовцем хабарів. 55-річного чоловіка затримали безпосередньо після чергового такого траншу у 1,5 тисячі гривень просто у службовому кабінеті», – написав Печененко.

Також очільник ГУНП України в Житомирській області повідомив про два випадки травмування поліцейських під час виконання своїх обов’язків.

«15 січня нетверезий водій травмував патрульного під час оформлення адміністративних матеріалів за порушення правил дорожнього руху у м. Житомирі. А 18 січня інспектор-черговий Черняхівського відділення поліції намагався припинити конфлікт, що переріс у бійку на одній з вулиць райцентру, а натомість також отримав тілесні ушкодження. Нині за обома фактами розпочато досудові розслідування. За такі дії передбачено кримінальне покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на термін до 5 років», – зазначив Вячеслав Печененко.

Як повідомляв Житомир.info, за три тижні нового року на Житомирщині зареєстровано 115 пожеж, на яких загинуло 7 осіб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко ГУНП 
Матеріали по темі