Влада

Звільнена у вересні заступниця начальника управління культури Житомирської ОДА оприлюднила декларацію

24 January 2018, 17:27

Колишня заступниця начальника управління культури Житомирської облдержадміністрації Світлана Дзядевич оприлюднила декларацію за 2017 рік.

Декларація «після звільнення» опублікована в Єдиному державному реєстрі декларацій 24 січня, майже через чотири місяці після звільнення Дзядевич з посади.

Зарплата Світлани Дзядевич за минулий рік – 186 тис. 128 грн. крім того, вона отримувала гонорари «згідно з цивільно-правовим правочинами»: 1 тис. 19 грн – в управління культури ОДА; 3 тис. 283 грн – в обласному центрі підвищення кваліфікації працівників, культури, мистецтва і туризму Житомирської обласної ради. Також у 2017 році Дзядевич отримала 20 тис. 486 грн страхових виплат. У декларації перед звільненням, яка була опублікована 8 вересня 2017 року, цієї суми не було.

Як повідомляв Житомир.info, голова ОДА звільнив Дзядевич Світлану Михайлівну з посади заступника начальника управління – начальника відділу культурно-мистецьких установ управління культури Житомирської обласної державної адміністрації 07 вересня 2017 року за угодою сторін.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА культура Дзядевич декларація 
Матеріали по темі