Події

Житомирські екологи притягнули до відповідальності студента, який похизувався фотографією впольованих бобрів

24 January 2018, 18:12

Екологи Житомирської області притягнули до відповідальності студента-браконьєра, який похизувався фотографією вбитих бобрів.

Про це 24 січня інформує прес-служба Державної екоінспекції в Житомирській області.

«Нещодавно, майже у всіх ЗМІ Житомирщини з’явилась інформація про студента-браконьєра, який похизувався своєю здобиччю. Студент 3 курсу Житомирського національного агроекологічного університету вполював забороненими знаряддями лову, а саме «петлями» – бобрів. Працівники Державної екологічної інспекції у Житомирській області не залишись осторонь, ними було здійснено виїзд до вищого навчального закладу в якому навчається вищезазначена особа, та за допомогою працівників агрономічного факультету було викликано даного студента для надання пояснень», - йдеться у повідомленні.

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області на браконьєра було складено протокол про адміністративне правопорушення та направлено до суду для притягнення його до адміністративної відповідальності. Зазначена справа перебуває на особливому контролі інспекції. Результати її розгляду в суді будуть доведені до відома громадськості.

Варто зазначити, що користувач Facebook з ім’ям «Василий Теркин» 19 січня опублікував інформацію про студента-браконьєра на своїй сторінці.

«Давненько я не постив убогих любителів петель і капканів. Але ось натрапив на одного і повз пройти не зміг. Такий собі "любитель" бобрів з Житомира Юрій Ваховський. Студент Житомирського національного агро-екологічного університету (не питайте звідки). Періодично доводиться лазити по браконьєрським спільнот. За тиждень виродок знищив чотирьох бобрів. Нелегально і з допомогою петель (самоловах, як і капкани у нас заборонені)...Бобри - це не куницеві, так улюблені нами, але все ж...» - йдеться у дописі.

Як повідомляв Житомир.info, 23 січня 2018 року у вечірній час під час здійснення рейдових заходів на території Коростишівського району екологи виявили та оштрафували чоловіка, який вполював самку кабана.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: екологи студент бобер  
Матеріали по темі