Події

В «Укрзалізниці» покарають машиніста електрички, яка протягла застряглого в дверях пенсіонера на станції в Житомирській області

28 January 2018, 09:43

Відсторонені від роботи та будуть покарані згідно із законом. «Укрзалізниця» відреагувала на жахливий випадок з їхньою електричкою, яка протягла по землі застряглого у дверях пенсіонера понад півсотню метрів.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Покарають і машиніста потяга, і його помічника, адже перед тим, як рушити з платформи саме вони мали впевнитися, що всі пасажири вийшли і зайшли. Зараз спецкомісія з’ясовує те, чому електричка курсувала з несправними дверима. Потерпілий після поїздки по рейках головою вниз досі в реанімації: у нього забій грудної клітини, перелам ребер і лопатки. Залізничники обіцяють компенсувати йому витрати на лікування.

Нагадаємо, пенсіонер, якого електричка протягла декілька метрів на станції в Житомирській області, розповів подробиці події.

Як повідомляв Житомир.info, 24 січня на станції «Іванківці» Житомирської області потяг декілька метрів протягнув чоловіка, якому затисло ногу дверима.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Укрзалізниця машиніст пенсіонер  
Матеріали по темі