Влада

Майора міліції у відставці хочуть призначити директором психоневрологічного інтернату в Житомирській області

29 January 2018, 17:20

Директором комунальної установи «Радомишльський психоневрологічний інтернат» Житомирської обласної ради хочуть призначити Світлану Охотенко.

Відповідний проект рішення сесії 29 січня оприлюднений на сайті обласної ради.

«Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення обласної ради від 21.12.17 № 900 «Про затвердження Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», враховуючи рекомендації конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів соціального захисту, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, від 26.01.18, постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я,соціального захисту населення та у справах ветеранів обласна рада вирішила призначити Охотенко Світлану Володимирівну на посаду директора комунальної установи «Радомишльський психоневрологічний інтернат» Житомирської обласної ради з 07 березня 2018 року, з укладенням контракту строком на два роки, з 07 березня 2018 року по 06 березня 2020 року», - зазначається у проекті рішення.

Відповідно до розпорядження голови облради Володимира Ширми, з 30 травня минулого року Світлана Охотенко була призначена в.о. директора Радомишльського психоневрологічного інтернату. До цього вона працювала заступником мера Радомишля з гуманітарних питань і 29 травня подала декларацію перед звільненням.

На посаду заступника мера Світлана Охотенко була призначена 3 жовтня 2016 року.

«Охотенко Світлана Володимирівна народилася 16 серпня 1974 року. Має вищу педагогічну освіту, закінчила Житомирський державний педагогічний університет ім. І. Франка. Має дванадцять років педагогічного стажу, останні десять років проходила службу в ОВС України. Майор міліції у відставці», - йдеться в публікації на радомишльському сайті.

До відставки Охотенко була заступником начальника Радомишльського РВ УМВС України в Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, навесні минулого року обласна рада звільнила директорку Радомишльського психоневрологічного інтернату Житомирської обласної ради Неонілу Довжик, у якої закінчився контракт. В серпні прокуратура повідомляла, що вже колишню директорку оштрафували за вчинення корупційного діяння: за кілька днів до звільнення вона призначила свого сина на посаду електрозварювальника, потім зробила його заступником директора, а в день звільнення Неоніли Довжик, 29 травня 2017 року, її сину надано відпустку по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада інтернат Радомишль Охотенко  
Матеріали по темі