Влада

​Влада Житомира готова заплатити приватній газеті чверть мільйона гривень за висвітлення своєї діяльності

7 February 2018, 16:12

Після прийняття рішення про ліквідацію комунальної газети «Місто» влада Житомира вирішила висвітлювати свою діяльність через публікації у приватних газетах.

Оголошення про проведення відкритих торгів розмістили 29 січня порталі електронних закупівель ProZorro.

Виконавчий комітет Житомирської міської ради був готовий заплатити за ці послуги 300 тисяч гривень на рік.

Згідно з технічною документацією, друкувати офіційну інформацію мають раз на тиждень. Мова йде про розміщення проектів рішень та рішень Житомирської міської ради і виконавчого комітету, оголошень, повідомлень та іншої інформації.

Заявки на участь у відкритих торгах подали три учасники: ТОВ «Редакція газети «Житомирщина», ПП «Медіа ресурс» (20 хвилин) та ТОВ «Видавництво та телерадіокомпанія «Редакція газети «Ехо»/»Відлуння».


Приватне підприємство «Медіа ресурс» (20 хвилин) програло по ціні, а пропозицію ТОВ «Редакція газети «Житомирщина», яке запропонувало найнижчу ціну, відхилив тендерний комітет. Відмову мотивували невідповідністю умовам тендерної документації.


Нині рішення від замовника очікує ТОВ «Видавництво та телерадіокомпанія «Редакція газети «Ехо»/»Відлуння». Якщо воно буде позитивним, то «Ехо» отримає майже 250 тисяч гривень і до кінця 2018 року висвітлюватиме діяльність Житомирської міської ради.


Нагадаємо, міська влада вирішила ліквідувати комунальне підприємство «Інформаційно-видавничий центр Житомирської міської ради» та припинити випуск газети «Місто» у зв’язку з неефективністю.

Зі слів начальниці управління по зв’язках з громадськістю Ольги Приходченко, у 2016 році на підтримку діяльності цього комунального підприємства витратили 1 млн 182 тис. грн, у 2017 – 1 млн 257 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, у 2016 році під час презентації фінплану цього комунального підприємства на 2017 рік мер говорив про можливе роздержавлення газети «Місто».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: газета тендер міська рада піар 
Матеріали по темі